Etana Editions kirjakatalogi 2021

Etana Editions kirjakatalogi 2021

Kuvakirjan lukemiseen ei ole ikärajaa. Kuvakirjat ovat nimittäin kokoaan suurempia taideteoksia, joiden vaikutusta ei pelkän kannen perusteella pysty päättelemään.

Kuvakirjoissa isot aiheet ja kysymykset ilmaistaan tiiviisti ja painavin lausein, ja muutamalla sivun käännöllä tarina soljuu sujuvasti eteenpäin. Kuvakirjojen sivut täyttyvät värikkäästä, rohkeasta ja ainutlaatuisesta kuvataiteesta. Tämä kuvakirjojen taika puhuttelee kumpaakin sekä lasta että aikuista: samalla kun aikuinen lukee ääneen tarinaa, lapsen silmät seuraavat keskittyneesti kuvien kertomaa. Ja tällä taianomaisella hetkellä kuvakirjan sisällöstä muodostuu lukijalleen kokonainen tarina, jota sanat ja kuvat kuljettavat yhdessä, käsi kädessä. 

Lapsuudessa luetut kirjat jäävät voimakkaasti mieleen: tärkeät muistot perheen yhteisistä lukuhetkistä ja niissä koetuista seikkailuista kulkevat mukanamme läpi elämän kuin rakkaina ystävinä. Kun lapsi opettelee lukemaan, kuvakirjat tarjoavat tutun, helposti lähestyttävän ja luotettavan tuen lukutaidon ensi askeleille. Kuvakirjat avaavat oven paitsi kirjallisuuden myös kuvataiteen pariin ja tien jokaisen lukijan oman visuaalisen ilmaisun löytämiseen, ikään katsomatta. 

Etanan vuoden 2021 kirjavalikoima on jälleen huolella valittu. Se sisältää ilmaisultaan ja aiheiltaan monenlaisia kuvakirjoja, jotka vastaavat pienten ja vähän isompienkin lukijoiden tarpeeseen ymmärtää elämää ja hahmottaa mitä kaikkea se voikaan pitää sisällään. 

Lastenkirjat muuttavat maailmaa, niin me uskomme täällä Etana-kustantamossa. Toivotamme sinulle antoisia lukuhetkiä kuvakirjojemme parissa.

Lue koko katalogi osoitteessa https://issuu.com/etanaeditions/docs/etanaeditions_2021_katalogi_sivut

 

Takaisin blogiin